Betonboren in Rotterdam in alle soorten beton

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren in Rotterdam? Stubbe Waddinxveen heeft ruim 30 jaar ervaring met het zagen en boren in beton. Wij werken met verschillende betonsoorten. Ook in de stad aan de Nieuwe Maas zijn wij u graag van dienst. 

Vakkundig en veilig maatwerk betonboren in Rotterdam

Vakkundige betonboringen Rotterdam

Alle medewerkers van Stubbe Waddinxveen hebben stuk voor stuk een goede en gespecialiseerde opleiding genoten die wij intern aanbieden. Iedere medewerker wordt daarnaast elk jaar verplicht bijgeschoold. Doordat onze medewerkers altijd de nieuwste technieken toepassen, zijn wij koplopers in ons vakgebied.

Maatwerk betonboringen in Rotterdam

Stubbe Waddinxveen is expert in betonzagen en betonboren op maat. Doordat wij onze eigen boren ontwikkelen, kunnen we altijd een geschikte betonboor gebruiken. In onze werkplaats hebben we een grote variatie aan gespecialiseerd gereedschap liggen. Hierdoor zijn we altijd in staat de werkzaamheden met succes uit te voeren. Van stenen zagen tot sleuven frezen en betonzagen.

Wij gaan veilig te werk

Stubbe Waddinxveen beschikt over een VCA certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat bewijst dat we altijd veilig te werk gaan.

Milieuvriendelijk

Stubbe Waddinxveen werkt altijd op een duurzame manier. We hebben respect voor het milieu. We rijden daarom met zuinige en milieuvriendelijke auto’s. Ook voeren we al het puin af en wordt het gerecycled.

Werkzaam in Rotterdam en omgeving

Stubbe Waddinxveen voert werkzaamheden uit door heel Nederland. Voor betonboren in Rotterdam, neemt u contact met ons op.

In alle soorten beton zagen en boren in Rotterdam

Er zijn veel verschillende soorten beton (bijvoorbeeld standaard beton en gewapend beton) en elke soort heeft weer zijn persoonlijke eigenschappen. De soorten beton verschillen van elkaar op het gebied van de druk die het beton aankan, de gebruikte materialen, de milieuklasse, de productiewijze en de korrelgrootte. Elke soort beton heeft daardoor een andere aanpak met ander gereedschap nodig. Doordat wij veel expertise hebben op het gebied van betonboren en zagen, weten we altijd precies welke aanpak geschikt is voor welk soort beton.

Betonzagen

Moet er bijvoorbeeld een trapgat gemaakt worden? Dan is betonzagen ideaal. Het is een mogelijkheid om in beton te hakken, maar zagen is nauwkeuriger. Hakken in een rechte lijn is geen optie. Betonzagen heeft als andere voordelen boven beton hakken dat het minder geluidsoverlast en stof veroorzaakt en niet voor onnodige beschadigingen zorgt. We kunnen zowel verticaal als horizontaal zagen.

Overige werkzaamheden

Naast betonzagen en betonboren in Rotterdam, voert Stubbe Waddinxveen graag één van de volgende werkzaamheden voor u uit in Rotterdam.

Boringen in diverse materialen

Wilt u een gat laten boren? Stubbe boort in verschillende materialen, zoals in beton, hout, asfalt, glas en diverse gesteenten. Wij bezitten verschillende boormachines en over veel kennis en expertise. Hierdoor verrichten we alle soorten werkzaamheden met veel succes.

Betonfrees werkzaamheden

Met een betonfrees worden sleuven in muren en vloeren gemaakt. Stubbe verricht allerlei freeswerkzaamheden, bijvoorbeeld betonfrezen met een betonfrees, asfaltfrezen en steen frezen.

Diverse zaagwerkzaamheden

Schakel ons in voor allerlei zaagwerkzaamheden, bijvoorbeeld muren zagen of een trapgat zagen. Onze vakmannen hebben een grote variatie van zaagmachines tot hun beschikking en verrichten de zaagwerkzaamheden snel uit

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring