Betonnen muur zagen? Dit is hoe wij te werk gaan

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Het zagen in een betonnen muur behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor onze experts heeft het zagen in een betonnen muur inmiddels dan ook geen geheimen meer.

Het komt regelmatig voor tijdens een verbouwing: je komt erachter dat je in een betonnen muur moet zagen om je plannen te realiseren. Dat roept vragen op. Hoe kun je het beste in een betonnen muur zagen en wat komt daar allemaal bij kijken? Om heel snel een antwoord op die vraag te geven: best veel. Daarom nemen de gediplomeerde professionals van Stubbe Waddinxveen deze klus graag van u over.

Waarom in een betonnen muur zagen?

Men kan verschillende redenen hebben om een gat in een betonnen muur te zagen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende omstandigheden:

 • U wilt een deur in de betonnen muur maken;
 • Er moet een raamkozijn in de muur geplaatst worden;
 • U wilt een doorbraak maken in uw woning.

Klinkt een van deze omstandigheden u bekend in de oren, of heeft u met een andere klus te maken? Dan helpt Stubbe u graag verder. Onze experts weten raad met uw project en brengen uw klus tot een succesvol einde. Als u nu een offerte aanvraagt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit is onze werkwijze bij het zagen in een betonnen muur

Bij al onze klussen werken wij met professioneel materiaal. Dit is niet anders bij het zagen in een betonnen muur. Onze rol begint met het verzamelen van informatie. Wat is de situatie, wat zijn de eisen en met welke omstandigheden hebben we te maken? Door dit vooronderzoek maken we een selectie van het te gebruiken gereedschap. We beschikken direct over de juiste tools als we bij u aankomen. Ons personeel is ook niet vies van de mogelijkheid om maatwerk te verlenen.

Wanneer we eenmaal beginnen aan de klus, pakken we direct het correcte gereedschap erbij om in de betonnen muur te zagen. Onze experts gaan zeer zorgvuldig te werk. Het zagen in een betonnen muur is namelijk een nauwkeurige klus waarbij precisie een vereiste is. Het is zeer vervelend als een raamkozijn net niet blijkt te passen door een fout bij het zagen.

Wanneer we in de betonnen muur zagen, ontstaat er puin. Dit geeft een enorme bende. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat al het puin aan het einde van de klus weer opgeruimd is. Bij het afvoeren en recyclen van het puin houden we het milieu in het achterhoofd. Zo dragen we allemaal ons steentje bij. Als de klus geklaard en het puin opgeruimd is, kunt u uw project continueren!

Kwaliteit staat voorop

Bij het zagen in een betonnen muur mag het belang van kwaliteit absoluut niet onderschat worden. Het zagen in een betonnen muur is een klus die op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Het gebruik van de verkeerde machines, verkeerd gebruik van de juiste machines of onzorgvuldigheid kan daarom desastreuze gevolgen hebben voor de voortgang van uw project. Om die reden staat kwaliteit bij Stubbe zeer hoog in het vaandel.

Stubbe Waddinxveen bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. In deze drie decennia hebben we veel geleerd. Dat leren, dat blijven we doen. Nieuw personeel wordt intern opgeleid om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen. Huidige werknemers nemen ieder jaar opnieuw deel aan een verplichte bijscholing. Zo zijn we constant op de hoogte van nieuwe technieken en blijft de kennis door de organisatie vloeien. Daarnaast komen werkzaamheden als het zagen in een betonnen muur regelmatig terug. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van ons werk aan u garanderen. Ook stellen we hoge eisen aan de machines en het gereedschap dat we gebruiken. Ze ontvangen regelmatig onderhoudsbeurten. Zo blijven we ervoor zorgen dat alle aspecten van uw klus aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

7 voordelen bij Stubbe Waddinxveen

Wanneer u ervoor kiest om de hulp van Stubbe in te schakelen bij uw volgende project, geniet u van de volgende voordelen:

Hoge kwaliteit door ruim 3 decennia ervaring;

 1. De mogelijkheid tot maatwerk;
 2. Veiligheid gegarandeerd, o.a. door VCA-certificering;
 3. Aandacht voor het milieu;
 4. Gespecialiseerd personeel;
 5. Werkzaam in heel Nederland;
 6. Prijsberekening vooraf.

Vul nu nog het offerteformulier in, en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring