Gat voor deur zagen? Dit is hoe wij te werk gaan

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Het zagen van een gat voor een deur behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dit proces heeft inmiddels geen geheimen meer voor onze experts.

Klanten komen vaak naar ons toe met de vraag of wij een gat voor een deur kunnen zagen. Het is een klus waarbij precisie een vereiste is. Zo’n karwei kan leiden tot vragen. Waar moet allemaal op gelet worden bij het zagen van een gat voor een deur? En hoe kun je zo’n klus het beste aanpakken? Stubbe biedt graag een helpende hand. Onze gediplomeerde professionals zijn reeds bekend met dit soort klussen en weten precies hoe ze te werk moeten gaan.

Waarin een gat voor een deur zagen?

Een gat voor een deur laten zagen klinkt tamelijk simpel. Dit is echter niet het geval; er komt veel meer bij dit proces kijken dan enkel het zagen van een gat. Allereerst is het belangrijk om vast te stellen in welk materiaal je een gat voor een deur wilt zagen. Enkele materialen waarin dit vaak voorkomt, zijn:

  • Steen;
  • Beton;
  • Gips.

Voor ieder van deze materialen (en meer) beschikt Stubbe over het ideale, professionele gereedschap om de klus te klaren. Als u nu een offerte aanvraagt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zo zagen wij een gat voor een deur

De opdracht om voor een deur een gat te zagen, begint met een kort vooronderzoek. Met welke materiaalsoort hebben we te maken? Hoe groot moet het gat voor de deur zijn, en wat zijn de overige omstandigheden van het geval? Op basis van deze informatie maken wij de keuze voor het gereedschap en de machines die gebruikt zullen worden. Blijkt er maatwerk nodig te zijn? Geen probleem. Dit leveren wij graag.

Vervolgens begint het échte werk: het zagen van het gat voor de deur. Met het vooronderzoek in het achterhoofd gaan we te werk. Het zagen van een gat voor een deur is een op de millimeter nauwkeurige klus. Natuurlijk mag het niet zo zijn dat door een meetfout de deur achteraf niet past.

Tijdens het zagen van het deurgat, ontstaat er puin. Het puin wordt na afloop van de klus door ons personeel afgevoerd en gerecycled. Hierbij houden we het milieu in het achterhoofd. Als de klus geklaard en het puin opgeruimd is, kunt u uw project continueren!

De voordelen van Stubbe Waddinxveen:

Als u kiest voor Stubbe Waddinxveen, profiteert u van veel van onze voordelen:

Hoge kwaliteit

Met 3 decennia aan ervaring zijn onze experts bekend met tal van situaties, materialen en gereedschappen. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren.

Veiligheid hoog in het vaandel

Veiligheid is zeer belangrijk voor ons. Dat willen we laten blijken. Stubbe is VCA-gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd. Zo kunnen we u garanderen van de veiligheid van ons werk.

Aandacht voor het milieu

Het milieu krijgt veel te verduren. Daarom houden wij bij onze acties het milieu in het achterhoofd. Het afvoeren en recyclen van het puin dat vrijkomt bij het zagen in betonnen muren is een voorbeeld van hoe wij ons steentje bijdragen.

Maatwerk is mogelijk

Aanpassingsvermogen is voor Stubbe een belangrijke waarde. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij leveren dan ook graag maatwerk. Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Kundig personeel

Middels interne opleidingen en jaarlijks verplichte bijscholing zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd op de hoogte is van de nieuwste methoden en technieken. Zo kunnen we de hoge kwaliteit blijven leveren die klanten van ons gewend zijn.

Werkzaam door heel Nederland

Stubbe heeft in de afgelopen 30+ jaar tal van projecten afgerond door het hele land. Van zaagwerkzaamheden in de Maastunnel tot het boren van gaten voor heipalen in Bodegraven en draadzagen in Zaandam. Waar u zich ook in Nederland bevindt, Stubbe helpt!

Prijsberekening

Benieuwd wat uw klus gaat kosten? Bij Stubbe weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring