De voornaamste redenen voor het verwijderen van een draagmuur, is om een ruimte groter te maken. U wilt bijvoorbeeld de muur tussen uw keuken en woonkamer verwijderen om uw woongedeelte groter te maken. Dit kan wel eens een draagmuur zijn. Een draagmuur kan niet zomaar verwijderd worden. Deze muur hoort bij de draagconstructie van uw woning. Wanneer u een draagmuur laat verwijderen, verandert de draagconstructie. Als dit niet goed gebeurt, kan het verwijderen van een draagmuur zelfs leiden tot instortingsgevaar. Stubbe maakt voor u een constructieberekening om te bepalen of de gewenste muur verwijderd kan worden.

Wilt u alleen een deel van de draagmuur slopen?

Wilt u alleen een deel van van een draagmuur laten slopen? Bijvoorbeeld om een ruimte in tweeën te delen. Door een deel van de muur te laten staan, wordt een ruimte opgedeeld in verschillende delen en het heeft tegelijk een open karakter. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een kantoorruimte, waar medewerkers hun eigen plek hebben en tegelijk in verbinding met elkaar staan. Of u wilt uw keuken meer bij de woonkamer betrekken. Voor het (deels) slopen van een draagmuur schakelt u een specialist in zoals Stubbe.

Is er een vergunning nodig voor een draagmuur verwijderen?

Voordat een draagmuur verwijderd kan worden, moet er eerst een berekening gemaakt worden. En misschien heeft u in uw gemeente een vergunning nodig om een draagmuur te laten verwijderen. Het gaat hierbij om een omgevingsvergunning. Gaat u eerst bij uw gemeente na of een vergunning nodig heeft voordat u een draagmuur laat verwijderen. De constructieberekening is verplicht bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="216" img_size="large" alignment="center"][vc_custom_heading text="Contactgegevens" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1527157638109{margin-bottom: 5px !important;margin-left: 50px !important;}"][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_custom_heading text="Daarom Stubbe" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1527157647954{margin-bottom: 5px !important;margin-left: 50px !important;}"][vc_column_text]
  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring
[/vc_column_text][vc_single_image image="60" img_size="full" alignment="center"][vc_btn title="Ontvang een Offerte" color="black" size="lg" align="center" i_icon_fontawesome="fa fa-check" add_icon="true" link="url:%2Fofferte-aanvragen%2F|||"][/vc_column][/vc_row][vc_row css=".vc_custom_1535612040569{margin-top: 20px !important;}"][vc_column][vc_column_text]

Daarom kiest u voor Stubbe

Er zijn vele redenen te noemen, waarom kiezen voor de werkzaamheden van Stubbe een goed idee is. Hecht u veel waarde aan veiligheid, kwaliteit en milieu? Deze drie aspecten in combinatie met maatwerk en specialisme staan bij Stubbe hoog in het vaandel.

Veiligheid staat voorop

Stubbe voert de projecten altijd op een veilige manier uit. De veiligheidsstandaarden zijn zeer hoog. We zijn VCA gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd.

Werkzaamheden met een resultaat van hoge kwaliteit

Bij Stubbe stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat we uitvoeren. Met meer dan 30 jaar ervaring, is het mogelijk om altijd werk van hoge kwaliteit te leveren. De eigen werkplaats voor het onderhoud van machines en gereedschappen, draagt daar ook aan bij. Door zelf het onderhoud uit te voeren, blijven de machines en het gereedschap in topconditie.

Rekening houdend met het milieu

Wij houden rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier onderdeel van.

Wij staan open voor maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk? Een reden om voor Stubbe te kiezen is de veelzijdigheid van ons bedrijf. Uw wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is zeer groot. Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij zelfs in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Gespecialiseerd personeel

Wilt u professionals inhuren voor uw project? Al het personeel van Stubbe is gediplomeerd en zeer vakbekwaam. Stubbe verzorgt intern de gespecialiseerde opleiding van het personeel. Gedurende enkele jaren leiden wij het personeel op. Vervolgens is er een verplichte jaarlijkse bijscholing. Hierdoor kunnen wij altijd met de meest nieuwe methoden en technieken werken en het beste resultaat aan u te garanderen.

Overal in Nederland

Waar heeft u boor-, zaag-, frees- of sloopwerk nodig? De werkzaamheden van Stubbe vinden plaats door heel Nederland. Dankzij ons brede werkgebied, hebben we inmiddels een groot portfolio opgebouwd met projecten door heel het land.

Prijsberekening

Bent u benieuwd wat de door u gewenste klus u gaat kosten? De prijs die u betaalt voor een bepaald project, zoals betonboren, betonzagen of asfaltzagen, hangt af van diverse aspecten. Bijvoorbeeld de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin. Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor het verwijderen van een draagmuur ontvangen? U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor zagen, slopen, boren en frezen. Geef aan welk materiaal er gezaagd, geboord, gesloopt of gefreesd moet worden. Kies de gewenste plaats en vul vervolgens uw contactgegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]]]>