Gat in plat dak zagen? Zo pakken onze experts het aan

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Een gat in een plat dak zagen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. De gediplomeerde experts van Stubbe Waddinxveen weten raad met een klus als deze.

Op zijn tijd komt een klant naar ons toe met de vraag of we een gat in een plat dak kunnen zagen. Dat is een klus waarbij veel precisie om de hoek komt kijken. Het karweitje kan daarom aardig wat vragen oproepen. Hoe zou je een dergelijke klus aanpakken en wat zijn de gevolgen als het misgaat? Stubbe ontneemt u graag de stress. Onze professionals zijn reeds bekend met klussen als deze en nemen het project graag van u over.

Waarom een gat in een plat dak zagen?

Er zijn verschillende redenen om een gat in een plat dak te zagen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het plaatsen van een lichtkoepel op het platte dak;
 • Het maken van een dakdoorvoer.

Klinkt een van deze omstandigheden u bekend in de oren, of heeft u een andere klus? Dan helpt Stubbe u graag verder. Onze experts weten raad met uw project en brengen uw klus tot een succesvol einde. Als u nu een offerte aanvraagt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zo zagen wij een gat in een plat dak

Stubbe maakt te allen tijde gebruik van professioneel materiaal. Ook bij het zagen van een gat in een plat dak staat de kwaliteit voorop. Onze rol bij uw project begint bij het verzamelen van informatie. Waarom wilt u een gat in het platte dak zagen? Hoe groot moet het gat zijn en in welk materiaal moet het gat geboord worden? Met de informatie die uit dit vooronderzoek komt, maken we een selectie van de te gebruiken machines en het gereedschap. Zodra we bij u aankomen, hebben we direct het correcte materiaal bij hand. Is er maatwerk nodig? Ook dat is geen probleem voor onze experts.

Eenmaal aangekomen bij u, pakken we het correcte gereedschap en kan het zagen beginnen. Het zagen van een gat in een plat dak is een zeer nauwkeurige klus. Iedere millimeter afwijking kan ervoor zorgen dat uw project niet uitpakt zoals u in gedachten had. Daarom gaan wij extreem zorgvuldig te werk.

Wanneer we een gat zagen in uw platte dak, ontstaat er puin. Al het puin wordt na het voltooien van de klus door werknemers van Stubbe opgeruimd. Bij het afvoeren en recyclen van het puin houden wij extra rekening met het milieu. Als het puin is opgeruimd en de klus is geklaard, kunt u weer verder met uw project!

Daarom kiest u voor Stubbe Waddinxveen

Wanneer u ervoor kiest om de hulp van Stubbe in te schakelen bij het zagen van een gat in een plat dak, geniet u van de volgende voordelen:

 1. Hoge kwaliteit door ruim 3 decennia ervaring;
 2. De mogelijkheid tot maatwerk;
 3. Veiligheid gegarandeerd, o.a. door VCA-certificering;
 4. Aandacht voor het milieu;
 5. Gespecialiseerd personeel;
 6. Werkzaam in heel Nederland;
 7. Prijsberekening vooraf.

Vul nu nog het offerteformulier in, en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring