Gaten zagen? Laat onze experts de klus klaren

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Het proces van gaten zagen in beton, asfalt, steen en dergelijke behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden, en heeft inmiddels geen geheimen meer voor onze experts.

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarin men behoefte heeft aan een gat in een bepaald soort materiaal. Echter is niet elk materiaal hetzelfde, en kan het zaagproces vragen oproepen. In hoeverre verschilt een gat in beton zagen van hetzelfde gat in asfalt zagen, en hoe kan dat klusje het beste geklaard worden? Het professionele personeel van betonboor- en zaagbedrijf Stubbe Waddinxveen pakt deze klus graag op.

Waarom een gat laten zagen?

Men kan verschillende redenen hebben om een gat te laten zagen in een materiaalsoort. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Het plaatsen van een lichtkoepel op een dak;
  • Het maken van een trapgat naar zolder;
  • Het aanleggen van leidingen;
  • Het plaatsen van een kruipluik naar de kruipruimte.

Voor deze werkzaamheden en meer kunt u bij Stubbe Waddinxveen terecht. Onze experts gaan zorgvuldig te werk en brengen uw klus tot een succesvol einde.

Onze werkwijze bij het zagen van gaten

Voor het zagen van gaten gebruiken wij professionele zaagmachines. Afhankelijk van de locatie en de eisen, heeft Stubbe het correcte gereedschap beschikbaar. Geeft u bijvoorbeeld opdracht tot het zagen van een groot gat in het asfalt naast een school? Dan maken wij gebruik van een geluidsarme draadzaag om de rust in de school te waarborgen.

Ook afhankelijk van het materiaal waarin het gat geboord moet worden, passen wij het gereedschap en onze handelswijze aan. Zo vereist het boren van een gat in beton een klein vooronderzoek. Op basis van het vooronderzoek stellen wij vast welk materiaal er gebruikt moet worden bij het project. Als de gaten geboord zijn en het puin is afgevoerd, continueert een andere partij de klus.

In welke materialen zagen wij gaten?

Er bestaan veel verschillende materiaalsoorten waarin het mogelijk is om een gat te zagen. De expertise van Stubbe Waddinxveen ligt bij het zagen van gaten in beton, asfalt, steen en buizen/leidingen. Voor ieder van deze materialen beschikken wij over het ideale, professionele gereedschap om de klus te klaren.

Waarom zou ik voor Stubbe kiezen?

Bij Stubbe Waddinxveen staan twee zaken hoog in het vaandel: kwaliteit en snelheid.

Kwaliteit

Kwaliteit is van groot belang bij het zagen van gaten. Het gebruik van de verkeerde machines of verkeerd gebruik van de juiste machines kan desastreuze gevolgen hebben voor u en uw omgeving. Daarom stelt Stubbe kwaliteit altijd voorop.

Inmiddels is er meer dan 30 jaar ervaring aanwezig in het bedrijf. Het zagen van een gat is een klus die voor ons vaak terugkomt, waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen. Ook nieuw personeel komt al snel over de benodigde competenties te beschikken door onze interne opleidingen. De machines en het gebruikte gereedschap worden tevens regelmatig onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat alle aspecten van uw klus aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Snelheid

Met onze 30+ jaar ervaring realiseren wij ons bij Stubbe Waddinxveen dat bij veel klussen spoedwerk komt kijken. Bij het zagen van een gat in asfalt is er bijvoorbeeld vaak een leiding onder het wegdek gesprongen die zo snel mogelijk gerepareerd dient te worden. Wij spelen hier zoveel mogelijk op in. Bij een spoedgeval staat ons bekwame personeel voor u klaar.

Heeft u een spoedgeval? Bel dan direct 010 – 209 8009.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring