In een gipsmuur zagen? Stubbe helpt u graag verder

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Zagen in een gipsmuur behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. De gediplomeerde experts van Stubbe Waddinxveen weten raad met een klus als deze.

Zagen in een gipsmuur is een proces dat vrij vaak ondergaan wordt. Bij een verbouwing is er soms geen ontkomen aan. Deze bezigheid kan vragen oproepen. Kun je zomaar zagen in een gipsmuur? En wat komt er allemaal kijken bij het zagen in een gipsmuur? Het bekwame personeel van Stubbe Waddinxveen ontneemt u graag al deze vragen en klaart de klus.

Waarom in een gipsmuur zagen?

Men kan verschillende redenen hebben om een gat in een gipsmuur te zagen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende omstandigheden:

 • U wilt een deur in de gipsmuur maken;
 • Er moet een raam in de muur geplaatst worden;
 • U wilt een doorbraak maken in uw woning.

Stubbe helpt u graag verder in situaties als deze. Onze gediplomeerde experts weten raad met uw project en brengen uw klus tot een succesvol einde. Als u nu een offerte aanvraagt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zo gaan wij te werk bij het zagen in een gipsmuur

Net zoals bij alle andere klussen, maken wij bij het zagen in een gipsmuur gebruik van professioneel materiaal. Aan de hand van een vooronderzoek brengen we alle omstandigheden van het geval in kaart. Zo hebben we nog voordat we met de klus beginnen het correcte gereedschap al bij de hand.

Ook maatwerk is mogelijk. Afhankelijk van uw wensen, de grootte van de gipsmuur en de locatie van uw project maken we de keuze voor een zaagmachine. Hiermee zagen we in uw gipsmuur. Ook dikke wanden zijn voor ons professionele gereedschap geen probleem.

Wanneer er in de gipsmuur gezaagd wordt, ontstaat er puin. Dit puin ruimen wij vanzelfsprekend aan het einde van de klus netjes op. Bij het afvoeren en recyclen van het puin houden wij rekening met het milieu. Als we eenmaal klaar zijn met zagen en het puin afgevoerd is, kunt u verder met uw project!

Het belang van kwaliteit

Bij het zagen in een gipsmuur mag het belang van kwaliteit absoluut niet onderschat worden. Gipsmuren staan erom bekend niet zo stevig te zijn als bijvoorbeeld stenen muren. Het gebruik van de verkeerde machines of verkeerd gebruik van de juiste machines kan daarom desastreuze gevolgen hebben voor de voortgang van uw project. Om die reden staat kwaliteit bij Stubbe zeer hoog in het vaandel.

Stubbe Waddinxveen bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Er is dus al meer dan drie decennia aan ervaring aanwezig in het bedrijf. Zowel het oude team als onze nieuwe aanwinsten beschikken over de nieuwste competenties. Interne opleidingen en verplichte jaarlijkse bijscholingen vormen een essentieel onderdeel van Stubbe. Daarnaast komen werkzaamheden als het zagen in een gipsmuur regelmatig terug. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van ons werk aan u garanderen. Tevens worden onze machines en het gebruikte gereedschap regelmatig onderhouden. Zo blijven we ervoor zorgen dat alle aspecten van uw klus aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Uw voordelen bij Stubbe Waddinxveen

Wanneer u ervoor kiest om de hulp van Stubbe in te schakelen bij uw volgende project, geniet u van de volgende voordelen:

 • Hoge kwaliteit door meer dan 30 jaar ervaring;
 • Veiligheid gegarandeerd door o.a. VCA-certificering;
 • Aandacht voor het milieu;
 • Gespecialiseerd personeel;
 • Aanpassingsvermogen – maatwerk is mogelijk;
 • Overal in Nederland werkzaam ;
 • Prijsberekening vooraf.

Vul nu nog het offerteformulier in, en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring