Betonboorbedrijf Stubbe: Al Meer dan 30 Jaar Specialist in Boren, Zagen, Frezen en Slopen

Stubbe werkt voor particulieren, gemeenten, bedrijven en waterschappen. Ieder project is anders, zowel in de diensten die Stubbe levert als de duur van een project. Of het gaat om een project van een dag of een jaar, Stubbe kan het voor u regelen.
Vanaf de start van de onderneming zijn er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het werk, de veiligheidsomstandigheden waarin het werk wordt uitgevoerd en de zorg voor het milieu tijdens de werkzaamheden. Sinds 2006 is Stubbe VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) gecertificeerd en heeft Stubbe zijn eisen alleen maar hoger gesteld.

Om voor de kwaliteit, de veiligheid en de zorg voor het milieu in te staan, heeft Stubbe als één van de weinige specialisten een eigen werkplaats waar het gereedschap wordt onderhouden. Door zelf het onderhoud uit te voeren, blijven de machines en het gereedschap in topconditie. Ook stelt de werkplaats Stubbe in staat om materiaal aan te passen aan het project. Met enige regelmaat worden nieuwe boren speciaal voor een project ontwikkeld, omdat de kwaliteit van de standaard boren in de ogen van Stubbe niet voldoet.

Naast dat het gereedschap in goede staat moet zijn, moet ook het personeel vakbekwaam zijn. Stubbe verzorgt intern de opleiding van het personeel. Gedurende enkele jaren wordt het personeel opgeleid. Daarna wordt het personeel jaarlijks bijgeschoold om met de nieuwste methoden en technieken te kunnen werken.

Misschien vraagt u zich af wat voor soort projecten Stubbe in 25 jaar tijd heeft uitgevoerd. Op de portfolio pagina van Stubbe staan diverse projecten uitgelicht.