Scoren met Boren en Slagen met Zagen

In 2005 besloot Niels Helling zijn bedrijf Helling Beton bewerking samen te laten gaan met Stubbe Boor en Zaagbedrijf. Een avontuur dat Freda, zijn vrouw, vol enthousiasme met hem is aangegaan. “Weet je hoe leuk ik het vind om me als vrouw in een mannenwereld staande te houden? Toen Niels vijftien jaar geleden startte met zijn eigen boorbedrijf, liep ik ook al een jaar met hem mee op de bouw. Het is een wereld waar ik me helemaal in thuis voel.”

Niels en Freda Helling runnen met z’n tweetjes hun bedrijf, dat inmiddels een bekende speler is in de wereld van bouw- en renovatieprojecten én die van de weg- en waterbouw. Maar ook particulieren weten hen te vinden bij de voorbereiding van verbouwingen in- en om de woning.

“Denk daarbij aan openslaande deuren naar de tuin, de vaste trap naar zolder, een rookkanaal voor een open haard, de voorbereiding voor vloerverwarming maar ook het slopen van muren en het infrezen van water- en elektraleidingen valt hieronder.

Tevens kunnen we worden ingeschakeld bij vochtproblemen in de kruipruimte. Je ziet, Stubbe is niet voor één gat te vangen.”

Download het gehele artikel (Het Bodegraafs Nieuwsblad, 22 sept. 2011)