Sleuven zagen? Dit is hoe wij het aanpakken

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Het proces van sleuven zagen in beton, asfalt, steen en dergelijke behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor onze experts heeft het zagen van sleuven inmiddels dan ook geen geheimen meer.

Er zijn verschillende situaties waarin je behoefte kunt hebben aan een sleuf in een bepaald soort materiaal. Het proces van sleuven zagen kan echter vragen oproepen. Is het zagen van een sleuf in beton heel anders dan sleuven zagen in steen? En hoe kun je dan het beste te werk gaan? Het bekwame personeel van betonboor- en zaagbedrijf Stubbe Waddinxveen neemt deze klus graag uit handen.

Waarom sleuven zagen?

Er kunnen zich meerdere situaties voordoen waarin men een sleuf wil zagen. Een sleuf is een soort gleuf die op zeer nauwkeurige wijze in een materiaal wordt gezaagd of gefreesd. In de meeste gevallen wordt een sleuf gezaagd om objecten weg te werken. Denk hierbij aan objecten als:

  • Waterleidingen;
  • Electra;
  • (Vloer)verwarming;
  • Kabels;
  • Afvoeren.

Stubbe Waddinxveen helpt u graag bij het zagen van sleuven voor een van deze doeleinden. Maar ook als u een ander doel voor ogen heeft, staan onze experts voor u klaar. Als u het offerteformulier invult, neemt Stubbe zo snel mogelijk contact met op.

Zo gaan wij te werk bij het zagen van sleuven

Bij het zagen van sleuven maken wij gebruik van professioneel gereedschap. Afhankelijk van de locatie, het materiaal en de gestelde eisen selecteert Stubbe het gereedschap dat het meest geschikt is voor de klus. Op basis van vooronderzoek stellen wij vast welk materiaal er gebruikt moet worden bij het project.

In het geval van sleuven zagen, maken wij doorgaans gebruik van een sleuvenzaag. Dit is een zaag die bestaat uit twee verschillende bladen: één aan iedere kant van de zaag. Zo ontstaan er bij het zagen twee sleuven in het materiaal. Vervolgens hakken we het middengedeelte weg, waardoor er ruimte ontstaat. In deze ruimte kunnen vervolgens leidingen, electra, kabels, etc. geplaatst worden.

Het zagen van sleuven is een proces dat zorgvuldig uitgevoerd dient te worden. Wanneer men het onjuist aanpakt, is de kans op schade aan het materiaal of het gereedschap groot. Onze experts voeren dit soort werkzaamheden dagelijks uit en hebben dan ook veel ervaring met het zagen van sleuven.

Bij sleuven zagen komt puin vrij. Dit ruimen wij vanzelfsprekend aan het eind van de klus weer netjes op.

In welke materialen zagen wij sleuven?

Er zijn meerdere materialen waarin het mogelijk is om sleuven te zagen. De expertise van Stubbe Waddinxveen ligt voornamelijk bij het zagen van sleuven in beton, asfalt en steen. Voor ieder van deze materialen beschikken wij over het ideale, professionele gereedschap om de klus te klaren.

De voordelen van Stubbe Waddinxveen:

Als u kiest voor Stubbe Waddinxveen, profiteert u van veel van onze voordelen:

Hoge kwaliteit

Met onze 30 jaar ervaring zijn onze experts bekend met tal van situaties, materialen en gereedschappen. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren.

Veiligheid staat voorop

Eén van onze belangrijkste waarden is veiligheid. We zijn VCA-gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd. Ieder van onze projecten wordt op veilige wijze uitgevoerd.

Aandacht voor het milieu

Gedurende onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat er zoveel mogelijk op het milieu gelet wordt. Het afvoeren en recyclen van het puin dat vrijkomt bij het sleuven zagen is hier onderdeel van.

Maatwerk is mogelijk

Bij Stubbe staan uw wensen centraal. Aanpassingsvermogen is voor ons zeer belangrijk. Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Bekwaam personeel

Middels interne opleidingen en jaarlijks verplichte bijscholing zorgen wij ervoor dat ons personeel altijd op de hoogte is van de nieuwste methoden en technieken. Zo kunnen we de hoge kwaliteit blijven leveren die klanten van ons gewend zijn.

Werkzaam door heel Nederland

Dankzij ons brede werkgebied, hebben we inmiddels een groot portfolio opgebouwd met projecten door heel het land. Waar u zich ook in Nederland bevindt, Stubbe helpt!

Prijsberekening

Benieuwd wat uw klus gaat kosten? Bij Stubbe weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring