In een stenen muur zagen? Stubbe klaart de klus

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Zagen in een stenen muur behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dit proces heeft inmiddels geen geheimen meer voor onze experts.

Het zagen in een stenen muur is een proces dat relatief vaak voorkomt. Onder andere bij verbouwingen bestaat er een kans dat je geconfronteerd wordt met dit proces. Echter kan het lastig zijn om vast te stellen hoe je de klus het beste kunt klaren. Wat voor steenzaag moet er bijvoorbeeld gebruikt worden en met welke factoren dient men rekening te houden? Het bekwame personeel van Stubbe Waddinxveen pakt jouw project graag op.

Waarom in een stenen muur zagen?

Er doen zich verschillende situaties voor waarin het nodig is om in een stenen muur te zagen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende omstandigheden:

 • U wilt een deur in een muur maken;
 • Er moet een raam in de muur geplaatst worden;
 • U wilt een doorbraak maken in uw woning.

Stubbe biedt graag een helpende hand in situaties als deze. Onze gediplomeerde experts weten raad met uw project en brengen de klus tot een succesvol einde. Als u nu een offerte aanvraagt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze werkwijze bij het zagen in een stenen muur

Voor het zagen in een stenen muur maken we gebruik van professioneel materiaal. Het correcte materiaal hebben we van tevoren vastgesteld aan de hand van een vooronderzoek. Afhankelijk van onder andere de locatie en de grootte van het project maken wij de keuze voor een zaagmachine. Daarnaast houden wij rekening met de omgeving. Zo kunnen we bijvoorbeeld de keuze maken voor een geluidsarme zaagmachine, indien nodig.

Met behulp van de zaagmachine zagen wij een gat in de stenen muur. Ook dikke wanden zijn voor ons professionele gereedschap geen probleem. Bij dit proces ontstaat puin. Het puin ruimen wij aan het eind van de klus weer netjes op. Wanneer we klaar zijn met zagen en het puin is opgeruimd, kunt u uw project continueren!

Het belang van kwaliteit

Kwaliteit is essentieel bij het zagen in een stenen muur. Het gebruik van de verkeerde machines of verkeerd gebruik van de juiste machines kan desastreuze gevolgen hebben voor de voortgang van uw project. Daarom stelt Stubbe kwaliteit altijd voorop.

Inmiddels is er meer dan 30 jaar ervaring aanwezig in het bedrijf. Nieuw personeel komt al snel over de benodigde competenties te beschikken door interne opleidingen. Ook personeel dat al langer werkzaam is bij Stubbe ontvangt de nieuwste kennis door middel van verplichte jaarlijkse bijscholingen. Het zagen in een stenen muur is een klus die voor ons regelmatig terugkomt, waardoor wij de kwaliteit ervan kunnen garanderen. De machines en het gebruikte gereedschap worden tevens regelmatig onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat alle aspecten van uw klus aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

De voordelen van Stubbe Waddinxveen op een rij

Als u ervoor kiest om de samenwerking met Stubbe aan te gaan, profiteert u van diverse voordelen:

 • Hoge kwaliteit door meer dan 30 jaar ervaring;
 • Veiligheid gegarandeerd door o.a. VCA-certificering;
 • Aandacht voor het milieu;
 • Gespecialiseerd personeel;
 • Aanpassingsvermogen – maatwerk is mogelijk;
 • Overal in Nederland werkzaam ;
 • Prijsberekening vooraf.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring