Vloerverwarming infrezen in beton: kosten en werkwijze

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dan moeten er sleuven in uw vloer worden gefreesd. We zijn u overal in Nederland van dienst om vloerverwarming in te frezen. Infrezen is uitermate handig wanneer u in bestaande bouw vloerverwarming wilt laten aanbrengen.

Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om vloerverwarming aan te brengen. Het grootste deel van mensen kiest voor het laten infrezen van hun (nieuwe) vloerverwarming.

Vloerverwarming infrezen kosten

De exacte kosten voor het infrezen van uw vloerverwarming ontvangt u nadat u een offerte heeft aangevraagd. Het infrezen van vloerverwarming is uiteraard maatwerk, onze specialiteit. De kosten voor het infrezen van vloerverwarming hangt af van de hoeveelheid vloerverwarming en de ondergrond.

Maar eerst moeten we nagaan of het mogelijk is om bij u thuis de vloerverwarming in te frezen. We kijken dan de de bestaande vloer, de ondervloer en de aanwezigheid van leidingen in uw huidige vloer.

Is er in uw huis een vlakke zandcement dekvloer of een anhydriet dekvloer aanwezig? Dan kunnen we zonder problemen de vloerverwarming infrezen met onze speciale machines waarmee we sleuven maken.

De vloerverwarming infrezen in beton, tegels en grind gebeurd met een zwaardere machine omdat dit nu eenmaal zwaardere, dikkere en stuggere materialen zijn.

Voor het gebruik van een zwaardere machine rekenen we een meerprijs. Het laten infrezen van vloerverwarming in beton, tegels of grind kost dus meer dan het infrezen in een zandcement of anhydriet dekvloer.

Daarnaast worden de kosten voor het infrezen van vloerverwarming bepaald door het doel. Gaat u de vloerverwarming als hoofd – of bijverwarming gebruiken? Kiest u ervoor om de vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken, dan heeft u uiteraard meer vloerverwarming nodig, dan wanneer u de vloerverwarming als bijverwarming wilt gebruiken.

Wilt u in meerdere ruimte vloerverwarming, dan zullen we in meer ruimtes sleuven moeten frezen.

Benieuwd naar de exacte kosten voor het infrezen van de vloerverwarming? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vloerverwarming infrezen: hoe werkt het?

Het infrezen van vloerverwarming vereist expertise, iets waar we over beschikken. Met onze machines maken we sleuven van ongeveer 17 mm diep in een slakkenhuispatroon.

Hoe ver de sleuven uit elkaar liggen, ligt aan het type vloerverwarming dat u heeft gekozen. Gemiddeld liggen deze op 10, 15 of 20 cm van elkaar (gemeten van het midden van de buis). Met het slakkenhuispatroon maakt u optimaal gebruik van uw vloerverwarming, vanwege de slimme warmteverdeling.

Bij het infrezen van vloerverwarming komt veel stof vrij, wat moet worden afgezogen. Hier gebruiken we een industriële stofzuiger voor. We beschikken over de expertise en materialen om uw vloerverwarming zonder problemen in te frezen.

Daarom kiest u voor Stubbe

Er zijn vele redenen te noemen. Hecht u veel waarde aan veiligheid, kwaliteit en milieu? Deze drie aspecten in combinatie met maatwerk en specialisme staan bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid staat voorop

We voeren de projecten altijd op een veilige manier uit. De veiligheidsstandaarden zijn zeer hoog. We zijn VCA gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd.

Werkzaamheden met een resultaat van hoge kwaliteit

Bij Stubbe stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat we uitvoeren. Met meer dan 30 jaar ervaring, is het mogelijk om altijd werk van hoge kwaliteit te leveren. De eigen werkplaats voor het onderhoud van machines en gereedschappen, draagt daar ook aan bij. Door zelf het onderhoud uit te voeren, blijven de machines en het gereedschap in topconditie.

Rekening houdend met het milieu

Wij houden rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier onderdeel van.

Wij staan open voor maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk? Een reden om voor Stubbe Waddinxveen te kiezen is de veelzijdigheid van ons bedrijf. Uw wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is zeer groot.

Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij zelfs in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Gespecialiseerd personeel

Wilt u professionals inhuren voor uw project? Al het personeel van Stubbe Waddinxveen is gediplomeerd en zeer vakbekwaam. We verzorgen intern de gespecialiseerde opleiding van het personeel.

Gedurende enkele jaren leiden wij het personeel op. Vervolgens is er een verplichte jaarlijkse bijscholing. Hierdoor kunnen wij altijd met de meest nieuwe methoden en technieken werken en het beste resultaat aan u te garanderen.

Overal in Nederland

Waar heeft u boor-, zaag-, frees- of sloopwerk nodig? De werkzaamheden van Stubbe vinden plaats door heel Nederland. Dankzij ons brede werkgebied, hebben we inmiddels een groot portfolio opgebouwd met projecten door heel het land.

Prijsberekening

Bent u benieuwd wat de door u gewenste klus u gaat kosten? De prijs die u betaalt voor een bepaald project, zoals betonboren, betonzagen of asfaltzagen, hangt af van diverse aspecten. Bijvoorbeeld de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin.

Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor infrezen van vloerverwarming ontvangen? U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor zagen, slopen, boren en frezen.

Geef aan welk materiaal er gezaagd, geboord, gesloopt of gefreesd moet worden. Kies de gewenste plaats en vul vervolgens uw contactgegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.