Betonboren en Betonzagen in Ede door Vakmannen

Betonboren en betonzagen in Ede zijn gecompliceerde werkzaamheden, waar veel vaardigheid en expertise voor nodig is. Stubbe Waddinxveen is een betonzaag- en betonboorbedrijf met 30 jaar ervaring en goed opgeleide medewerkers.
We hebben een grote werkplaats waar we niet alleen een grote variatie aan gereedschap opslaan, maar waarin we ook nieuw gereedschap ontwikkelen. Daardoor klaren we elke betonboren en betonzagen klus.

De voordelen van Stubbe Waddinxveen

Vakkundige medewerkers

Alle medewerkers van Stubbe Waddinxveen hebben een goede opleiding genoten. Ze hebben een jarenlange, gespecialiseerde opleiding genoten. Deze opleiding verzorgen wij geheel intern.
Onze medewerkers zijn bovendien elk jaar verplicht om een bijscholing te volgen. Door altijd de nieuwste technieken te gebruiken blijven wij koplopers in ons vakgebied.

Veilig werken

Wij hebben een gecertificeerd bij de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit certificaat hebben we omdat we altijd op een gezonde en veilige manier werken.  

Milieuvriendelijk

Stubbe Waddinxveen werkt altijd op een duurzame manier. We hebben respect voor het milieu. We rijden daarom met zuinige en milieuvriendelijke auto’s. Ook voeren we al het puin af en wordt het gerecycled.

Betonzaag of betonboor werkzaamheden op maat

Bent u op zoek naar betonboor werkzaamheden of betonzagen op maat? Stubbe Waddinxveen staat voor u klaar. Wij ontwikkelen onze eigen gespecialiseerde boren, waardoor we altijd de betonboor gebruiken die geschikt is voor uw situatie.
In onze werkplaats hebben we een grote variatie aan gespecialiseerd gereedschap, waarmee we allerlei werkzaamheden succesvol verrichten. Denk bijvoorbeeld aan: sleuven frezen, betonzagen en stenen zagen.

In heel Nederland voor u aan de slag

Zoekt u iemand die diverse betonboor en betonzaag werkzaamheden voor u verricht? Bijvoorbeeld in een muur zagen om een schuifpui te installeren of in beton boren om in het plafond een afzuigkap te plaatsen? Wij gaan in heel Nederland voor u aan de slag.

In alle soorten beton boren en zagen

Er zijn veel verschillende soorten beton (bijvoorbeeld standaard beton en gewapend beton) en elke soort heeft weer andere eigenschappen. De soorten beton verschillen van elkaar op het gebied van de druk die het beton aankan, de gebruikte materialen, de milieuklasse, de productiewijze en de korrelgrootte.  
Elke soort beton heeft daardoor een andere aanpak en ander gereedschap nodig. Doordat wij veel expertise op het gebied van beton boren en zagen, weten we altijd precies welke aanpak en welke aanpak wij moeten gebruiken.

Zagen in beton

We zagen zowel verticaal als horizontaal. Het is mogelijk om in beton te hakken, maar betonzagen is nauwkeuriger en het is mogelijk om in een rechte lijn te zagen. Het is niet mogelijk om in een rechte lijn te hakken. Betonzagen zorgt niet voor onnodige beschadigen en het veroorzaakt minder geluidsoverlast en stof.  

Andere werkzaamheden dan betonboren en betonzagen in Ede

Betonfrees werkzaamheden

Een betonfrees is een gespecialiseerde machine, waarmee sleuven in muren en vloeren gemaakt worden. Freesbedrijf Stubbe verricht allerlei freeswerkzaamheden, zoals beton frezen met een betonfrees, steen frezen en asfaltfrezen.

Boringen in diverse materialen

Wilt u een gat laten boren? Stubbe boort in verschillende materialen, zoals in beton, hout, asfalt, glas en diverse gesteenten. Wij bezitten verschillende boormachines en over veel kennis en expertise. Hierdoor verrichten we alle soorten werkzaamheden met veel succes.

Diverse zaagwerkzaamheden

Schakel ons in voor allerlei zaagwerkzaamheden, bijvoorbeeld muren zagen of een trapgat zagen. Onze vakmannen hebben een grote variatie van zaagmachines tot hun beschikking en verrichten de zaagwerkzaamheden snel uit

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Hoe Werkt een Boring?

Iedere boring en ieder project is anders. Om een voorbeeld te geven van hoe een boring in zijn werk gaat staat hieronder een betonboring uitgelicht.

Het boren in beton gebeurt met behulp van een klein vooronderzoek en een boormachine

Stubbe controleert allereerst in welk soort en type beton, asfalt of steen de boring uitgevoerd zal gaan worden. Op deze manier kan het juiste gereedschap worden uitgekozen of gemaakt. Aan de hand van de maatvoering worden de gaten geboord en gecontroleerd. Hierna gaat (meestal) een andere partij verder om bijvoorbeeld een leiding door te voeren.

Diamant boren

Stubbe werkt alleen met diamant boren. Diamant is vrijwel de hardste stof op aarde en is absoluut noodzakelijk voor het doorboren van beton, asfalt en steen. Daarnaast boort het veiliger, sneller en met minder overlast dan bijvoorbeeld hard metaal.

Boormachines

Lucht
Sommige boormachines worden door compressors aangedreven. De compressors voeren lucht aan waarmee de boor in het materiaal wordt geduwd. Deze machines worden met name gebruikt wanneer nauwkeurigheid minder prioriteit heeft dan snelheid. Bijvoorbeeld wanneer er stekken in de vloer of wand moeten worden gemaakt.
Elektrisch
Als nauwkeurigheid wel de hoogte prioriteit heeft, is daar de elektrische diamantboormachine. Een elektrische diamantboormachine wordt met name gebruikt voor de kleinere en lichtere gaten. De machine is makkelijk te hanteren en te vervoeren, maar de kracht die in de machine zit, heeft zijn beperkingen.

Hydraulisch
Als er naast nauwkeurigheid ook bijzonder veel kracht nodig is, wordt de hydraulische boormachine gebruikt. Een hydraulische boormachine is enorm sterk. Deze machine wordt gebruikt voor de grotere boor diameters. Naast de kracht heeft de hydraulische machine als voordeel dat deze op plekken kan werken waar geen stroom gebruikt mag worden, bijvoorbeeld onder water.

Offerte Ontvangen

Boren kan Stubbe als geen Ander Omdat

Alle Soorten Beton, Asfalt en Steen

Het boren in beton, asfalt en steen is een vak apart. Zo zijn er vele soorten beton, asfalt en steen ieder met andere eigenschappen en ander benodigd gereedschap. Zo bestaat er standaard beton, gewapend beton, voorgespannen beton en gepolijst beton. Daarnaast kan beton nog variëren in de gebruikte materialen, milieuklassen, korrelgrootte, productiewijze, de druk die het beton aankan, LC- / C-waarde en nog veel meer. Voor Stubbe is dit geen probleem. Dankzij de verschillende soorten gereedschap, machines en kennis, kan Stubbe gaten boren in ieder soort en type beton, asfalt en steen.

Speciaal Gereedschap

Voor de meeste particuliere projecten heeft Stubbe al het materiaal in huis om direct aan de slag te gaan. Voor andere projecten, zoals op een boerenbedrijf, in een Colosseum of voor de overheid is soms speciaal gereedschap nodig. Stubbe maakt in dit soort gevallen zelf gereedschap in de werkplaats. Hierdoor kan Stubbe ieder formaat project aan en staat zij garant voor kwaliteit.

Personeel

Het personeel van Stubbe heeft de juiste opleidingen gevolgd om voor u aan de slag te gaan. Stubbe heeft een eigen interne opleiding opgezet om de kwaliteit van het personeel te kunnen garanderen. Naast het leren uitvoeren van boringen worden ook andere aspecten belicht, zoals: veiligheid, overlast minimaliseren en het belang van netjes en schoon werken. Alles om te zorgen dat u als klant zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Kwaliteit

Hoge kwaliteit van opgeleverd werk is altijd belangrijk, in het bijzonder voor boringen. Als gaten niet op de juiste plek worden geboord, niet de juiste grootte of diepte hebben of met het verkeerde gereedschap worden gemaakt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Vertraging voor de aannemer en moeilijkheden voor de particulier, kortom problemen waar niemand op zit te wachten. Van Stubbe kunt u verwachten dat deze problemen niet voorkomen. Op Stubbe kunt u bouwen.
Wilt u een boring laten uitvoeren? Neem dan contact op met Stubbe.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.