Stubbe Waddinxveen is partner geworden

Stubbe draagt een steentje bij aan de natuur, ter compensatie van onze werkzaamheden. 🌳 Stubbe Waddinxveen - Trotse partner van Trees for All.

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Hergebruiken van Boren

Duurzaamheid bij Stubbe Waddinxveen stopt niet bij onze partnerschap met Trees for All. Een boor herbezette voor het maximaliseren van de levensduur. Stubbe WaddinxveenStubbe Waddinxveen vindt circulariteit ook erg belangrijk. Zo wordt de levensduur van elke boor maximaal verlengd. Om dit te bereiken doet Stubbe Waddinxveen aan het ‘herbezetten van boren’.  Zo wordt de levensduur van een boor tot maximaal 3 keer verlengd. Hierna worden de boren voor recycling aangeboden bij een oudijzer- en metaalhandel.