Betonboren Utrecht door Vakmannen

Voor betonzagen en betonboren in Utrecht heeft u specialisten nodig. Het is namelijk een vak apart. Wij zijn u altijd perfect van dienst in Utrecht en omgeving. Het maakt voor ons niet uit om welk soort beton het gaat. Als betonboorbedrijf heeft Stubbe maar liefst dertig jaar aan ervaring met zagen en boren in verschillende betonsoorten.

Betonboorbedrijf in Utrecht nodig? Vul nu ons vrijblijvende offerte formulier in en wij komen naar u toe.

De voordelen van betonboren in Utrecht door Stubbe Waddinxveen

In alle soorten beton zagen en boren in Utrecht

Gewapend beton, standaard beton, voorgespannen beton en gepolijst beton zijn verschillende soorten beton met elk weer andere eigenschappen. Om in beton te boren of in beton te zagen is expertise nodig, want elke soort beton vereist een andere aanpak en ander gereedschap. Stubbe heeft veel kennis in huis en we bezitten een grote verzameling gereedschap. Hierdoor boren en zagen we snel en nauwkeurig in elk soort beton.

Betonzagen Utrecht of betonboren Utrecht werkzaamheden op maat

Wenst u maatwerk werkzaamheden? Wij helpen u. In onze werkplaats hebben we allerlei specialistisch gereedschap, waarmee we een grote diversiteit aan werkzaamheden verrichten. Werkzaamheden zoals: stenen zagen, betonzagen en sleuven frezen. We ontwikkelen ook boren, zodat we precies de betonboor hebben die perfect is voor uw situatie.

In Utrecht voor u aan de slag

Stubbe is actief door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten werkzaamheden. Van het boren in beton om een afzuigkap te installeren tot het zagen in een muur om een schuifpui te installeren.

Vakkundige medewerkers

Al onze medewerkers hebben een interne opleiding gevolgd. Binnen enkele jaren krijgen ze alle kennis en vaardigheden bijgebracht die nodig zijn om uitstekend te betonboren en betonzagen. Daarnaast vindt er elk jaar een verplichte bijscholing plaats. Onze medewerkers behalen de beste resultaten door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen. 

Milieuvriendelijk

Stubbe Waddinxveen werkt altijd op een milieuvriendelijke wijze. Onze auto’s zijn zuinig en zo milieuvriendelijk mogelijk. Ook voeren we al het puin af en wordt het gerecycled.

Veilig werken

Stubbe is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat we op een voor mens en milieu veilige en nette manier te werk gaan.

Betonzagen Utrecht

Hakken in beton is een mogelijkheid, maar zagen is een stuk nauwkeuriger. Betonzagen doen we zowel horizontaal als verticaal en in een rechte lijn. 

Betonzagen zorgt niet voor onnodige beschadigen en het veroorzaakt minder geluidsoverlast en stof dan hakken.

Andere werkzaamheden dan betonzagen en betonboren in Utrecht

Naast de op deze pagina genoemde werkzaamheden, voeren we ook andere werkzaamheden uit.  

Betonfrezen

Een betonfrees is een gespecialiseerde machine, waarmee sleuven in muren en vloeren gemaakt worden. Stubbe verricht allerlei freeswerkzaamheden, zoals beton frezen met een betonfrees, steen frezen en asfaltfrezen.

Zaagwerkzaamheden

Schakel ons in voor allerlei zaagwerkzaamheden, bijvoorbeeld muren zagen of een trapgat zagen. Onze vakmannen hebben een grote variatie aan zaagmachines tot hun beschikking en verrichten de zaagwerkzaamheden zeer snel en efficiënt.

Boringen in allerlei materialen

Wij boren in diverse materialen: diverse gesteenten, beton, hout, glas en asfalt. Als u een gat wilt laten boren, om bijvoorbeeld leidingen te laten doorvoeren, staat Stubbe paraat. Wij klaren de klus snel en met goed resultaat.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

  • Gediplomeerd personeel
  • Top kwaliteit gereedschap
  • VCA gecertificeerd
  • Meer dan 30 jaar ervaring