Gat voor raam zagen? Onze experts helpen u verder

Met ons betonboor- en zaagbedrijf voeren wij dagelijks allerlei werkzaamheden uit op het gebied van boren, zagen, frezen en slopen. Het zagen van een gat voor een raam behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor onze experts heeft dit proces dan ook inmiddels geen geheimen meer.

Het komt nogal eens voor dat klanten naar ons toestappen met de vraag of we een gat voor een raam kunnen zagen. Logisch, want het is een klus die je niet zomaar klaart. Er komt namelijk een flinke dosis precisie bij kijken. Daarom biedt Stubbe graag een helpende hand. Ons team van gediplomeerde professionals heeft kennis van dit soort werkzaamheden en helpt u graag uit de brand.

Waarin een gat voor een raam zagen?

Er zijn verschillende soorten materialen waarin men een gat voor een raam kan zagen. Enkele voorbeelden van materialen waarin je dit ziet, zijn:

 • Steen;
 • Beton;
 • Gips.

Voor ieder van deze materialen (en meer) beschikt Stubbe over het ideale, professionele gereedschap om de klus tot een succesvol einde te brengen. Eén van de eerste vragen die we aan u stellen wanneer u een offerte aanvraagt, is daarom ook met welke materiaalsoort u te maken heeft. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit is hoe wij een gat voor een raam zagen

Wanneer we de opdracht voor het zagen van een gat voor een raam krijgen, lopen we altijd eerst een paar zaken na. Met welke materiaalsoort hebben we bijvoorbeeld te maken? Wat is de gewenste grootte van het raam? Zijn er andere omstandigheden waarmee we rekening moeten houden, zoals geluidsoverlast of tijdsdruk? Met de antwoorden op vragen als deze bepalen we onze werkwijze. Tevens stellen wij aan de hand van deze vragen het gereedschap en de machines vast. Ook maatwerk leveren wij maar al te graag.

Na het vooronderzoek begint het echte werk. Op basis van de hiervoor verkregen informatie gaan we met de klus aan de slag. Bij het zagen van een gat voor een raam is nauwkeurigheid een vereiste. Iedere millimeter telt. Een afwijking zou betekenen dat het raam uiteindelijk niet past. Dat mag natuurlijk niet het geval zijn. Daarom gaan we zeer zorgvuldig te werk.

Terwijl we het gat voor het raam aan het zagen zijn, ontstaat er puin. Wanneer onze medewerkers klaar zijn met het zagen, ruimen ze de puin weer voor u op. Daarbij houden ze het milieu in het achterhoofd – er wordt gerecycled en het puin wordt zorgvuldig afgevoerd. Als de klus geklaard is, kunt u weer verder met uw project!

Het belang van kwaliteit

Bij het zagen van een gat voor een raam mag het belang van kwaliteit absoluut niet onderschat worden. Het gebruik van de verkeerde machines, verkeerd gebruik van de juiste machines of onnauwkeurigheid kan desastreuze gevolgen hebben voor de voortgang van uw project. Om die reden vinden we bij Stubbe kwaliteit van uiterst belang.

Inmiddels bestaat Stubbe Waddinxveen alweer ruim 30 jaar. Er is dus al meer dan drie decennia aan ervaring aanwezig in het bedrijf. Binnen het team beschikt iedereen over de nieuwste competenties. Interne trainingen en reguliere verplichte bijscholing zijn essentieel binnen Stubbe. Met deze leermomenten blijven we onze kennis bijspijkeren. Zo kunnen we u uiteindelijk beter en efficiënter helpen bij uw klus. Projecten zoals het zagen van een gat voor een raam komen regelmatig terug. Zo blijven we onze ervaring in de praktijk toepassen. Tevens worden onze machines en het gebruikte gereedschap regelmatig onderhouden. Dit zorgt ervoor dat alle aspecten van uw klus aan onze eigen hoge kwaliteitseisen blijven voldoen.

7 voordelen bij Stubbe Waddinxveen

Wanneer u ervoor kiest om de hulp van Stubbe in te schakelen bij uw volgende project, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

 1. Hoge kwaliteit door ruim 3 decennia ervaring;
 2. De mogelijkheid tot maatwerk;
 3. Veiligheid gegarandeerd, o.a. door VCA-certificering;
 4. Aandacht voor het milieu;
 5. Gespecialiseerd personeel;
 6. Werkzaam in heel Nederland;
 7. Prijsberekening vooraf.

Vul nu nog het offerteformulier in, en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contactgegevens

Daarom Stubbe

 • Gediplomeerd personeel
 • Top kwaliteit gereedschap
 • VCA gecertificeerd
 • Meer dan 30 jaar ervaring