Trapgat zagen in Beton

Zit uw trapgat niet op de goede plek? Laat een nieuw trapgat uitzagen!

U heeft een nieuw huis gekocht en de trap zit niet op een handige plek. Of vanwege een renovatie of verbouwing is het handiger als uw trap op een andere plek komt. Dan schakelt u Stubbe Waddinxveen in voor het uitzagen van uw nieuwe trapgat. Wij zijn gespecialiseerd in het zagen van beton.

Offerte Aanvragen
Trapgat zagen in betonvloer
Trapgat zagen - Stubbe Waddinxveen

Een greep uit onze specialiteiten voor het realiseren van een trapgat

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een trapgat wilt laten zagen. Hieronder staat een lijst met redenen waarom andere opdrachtgevers deze opdracht hebben laten uitvoeren.

• Rennovatie of verbouwing van uw woning
• Nieuw huis gekocht en de trap zit niet op een handige plek
• Het plaatsen van een nieuwe verdieping op uw woning
• Nieuwbouwprojecten

Offerte Aanvragen

Ons Betonboorbedrijf

Op zoek naar een betonboorbedrijf dat gespecialiseerd is in zagen en boren in beton? We zijn u graag overal in Nederland van dienst.

Ons professionele, gediplomeerde personeel werkt altijd met top kwaliteit gereedschap om u gegarandeerd het beste eindresultaat te geven. Vele tevreden klanten gingen u al voor.

 • VCA gecertificeerd
 • Top kwaliteit gereedschap
 • Professioneel en gediplomeerd personeel
 • Al meer dan 30 jaar ervaring
 • Oog voor veiligheid, kwaliteit en milieu
Trapgat zagen - Betonvloer

Trapgat uitzagen, hoe werkt het?

Het lijkt misschien een eng idee om een nieuw trapgat te laten zagen, maar maakt u zich geen zorgen. We adviseren u uiteraard eerst over de mogelijkheden:

 • Waar moet het nieuwe trapgat komen?
 • Hoe komt dit uit met de bovenliggende verdieping?
 • Lopen er leidingen op de plek waar u het nieuwe trapgat wil hebben?
 • Kan het nieuwe trapgat hier dus gezaagd worden?
 • Heeft u een vergunning nodig voor het zagen van een nieuw trapgat?

 

Trapgat zagen in een betonvloer

Er is uiteraard een verschil in het zagen van een trapgat in een betonvloer en in een houten vloer. Een betonnen vloer moeten we op een andere manier verwijderen dan een houten vloer.

De betonnen vloer zagen we in kleinere stukken, die we per stuk naar buiten kunnen afvoeren. Dit doen we omdat beton is te zwaar om in één keer te verwijderen. Het zagen van beton geeft veel afval en gruis, we zorgen er uiteraard voor dat dit aan het einde van de dag netjes opgeruimd wordt.

Het zagen van een trapgat in beton duurt maximaal twee dagen. Er is een kans dat we het zaagwerk al op de eerste dag hebben afgerond, u heeft dan maar één dag last van de vervuiling in uw huis.

Trapgat zagen in een houten vloer

Heeft u een houten vloer? Dan wordt het plafond eerst gestript: de planken of platen aan de bovenkant worden dan verwijderd en vervolgens worden de balken doorgezaagd.

Hierbij komt minder gruis, puin en afval vrij dan bij het zagen in een betonnen vloer. Uiteraard is het wel belangrijk dat uw eigendommen nog steeds worden beschermd door afdekzeil.

Het zagen van een trapgat in houten vloer, duurt doorgaans vier tot vijf uur.

Kwaliteit & deskundigheid

 • VCA gecertificeerd
 • Gediplomeerd personeel

Offerte op maat

Binnen 24 uur contact op werkdagen.
Transparant en klantgericht.

Offerte Aanvragen

Ervaring

 • 30+ jaar ervaring.
 • Particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars.

Mag u Een Nieuw Trapgat Laten Zagen?

Controleer Bij uw Gemeente

Wilt u een nieuw trapgat in uw huis laten zagen? Controleer dan eerst bij uw gemeente of dit is toegestaan. Mogelijk heeft u hiervoor een vergunning nodig.

Voorbereidingen voor het zagen: als alles met de gemeente geregeld is, gaan wij aan de slag. We beginnen met het afdekken van de vloer, de bestaande trap en eventuele meubels die blijven staan. We raden aan om grote meubels tijdelijk elders te plaatsen (of in de tuin bij mooi weer). Indien nodig plakken we ook deuren en muren af.

Veiligheid Eerst

Om een veilige werkplek te garanderen, plaatsen we een tijdelijke stempelconstructie. Dit voorkomt schade door vallend puin of afval.

Het Zagen Van Het Nieuwe Trapgat

Vervolgens zetten we de maten van het nieuwe trapgat uit. We beginnen met het verwijderen van de huidige vloer op de bovenliggende verdieping om zo ruimte te maken voor het nieuwe trapgat.

Daarom kiest u voor betonboorbedrijf Stubbe Waddinxveen

Daarom kiest u voor Stubbe

Er zijn vele redenen te noemen. Hecht u veel waarde aan veiligheid, kwaliteit en milieu? Deze drie aspecten in combinatie met maatwerk en specialisme staan bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid staat voorop

Stubbe voert de projecten altijd op een veilige manier uit. De veiligheidsstandaarden zijn zeer hoog. We zijn VCA gecertificeerd en al onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd.

Werkzaamheden met een resultaat van hoge kwaliteit

Bij Stubbe stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van het werk dat we uitvoeren. Met meer dan 30 jaar ervaring, is het mogelijk om altijd werk van hoge kwaliteit te leveren. De eigen werkplaats voor het onderhoud van machines en gereedschappen, draagt daar ook aan bij. Door zelf het onderhoud uit te voeren, blijven de machines en het gereedschap in topconditie.

Rekening houdend met het milieu

Wij houden rekening met het milieu tijdens onze werkzaamheden. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier onderdeel van.

Wij staan open voor maatwerk

Bent u op zoek naar maatwerk? Een reden om voor ons te kiezen is de veelzijdigheid van ons bedrijf. Uw wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is zeer groot.

Dankzij onze eigen werkplaats zijn wij zelfs in staat om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is bij ons eerder regel dan uitzondering.

Gespecialiseerd personeel

Wilt u professionals inhuren voor uw project? Al ons personeel is gediplomeerd en zeer vakbekwaam. We verzorgen intern de gespecialiseerde opleiding van het personeel.

Gedurende enkele jaren leiden wij het personeel op. Vervolgens is er een verplichte jaarlijkse bijscholing. Hierdoor kunnen wij altijd met de meest nieuwe methoden en technieken werken en het beste resultaat aan u te garanderen.

Overal in Nederland

Waar heeft u boor-, zaag-, frees- of sloopwerk nodig? Onze werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland. Dankzij ons brede werkgebied, hebben we inmiddels een groot portfolio opgebouwd met projecten door heel het land.

Prijsberekening

Bent u benieuwd wat de door u gewenste klus u gaat kosten? De prijs die u betaalt voor een bepaald project, zoals betonboren, betonzagen of asfaltzagen, hangt af van diverse aspecten. Bijvoorbeeld de benodigde voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin. Van tevoren weet u precies waar u aan toe bent.

Trapgat laten zagen, kan dat zo maar?

Een trapgat zagen is nooit hetzelfde. Naast dat de vloer kan verschillen waarin we moeten zagen, is natuurlijk geen huis hetzelfde. Elk trapgat heeft een aparte aanpak nodig.

Waterleidingen in uw plafond kunnen voor roet in het eten zorgen. Wilt u de leidingen laten omleggen of is er nog een andere optie voor het nieuwe trapgat? Dit zijn allerlei overwegingen die u kunt maken bij het kiezen voor het zagen van een nieuw trapgat.

Hetzelfde geldt voor elektriciteit. Deze kabels lopen uiteraard ook door uw plafond. Hangt er een lamp op de gewenste plek van uw nieuwe trapgat? Dan is de kans groot dat er meerdere elektriciteitspijpen lopen.

Hierbij maakt u dezelfde overweging als bij de waterleidingen: wilt u het trapgat op een andere plek laten zagen of laat u de leidingen omleggen?

Stubbe Waddinxveen adviseert u hier graag over.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor het zagen van een trapgat ontvangen? U vraagt vrijblijvend een offerte aan voor zagen, slopen, boren en frezen.

Geef aan welk materiaal er gezaagd, geboord, gesloopt of gefreesd moet worden. Kies de gewenste plaats en vul vervolgens uw contactgegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Portfolio items - Zagen in beton