Betonzagen: Al sinds 1983 onze specialiteit

Voor het zagen van beton en alle soorten steen hebben wij een zeer breed assortiment aan zaagmachines. Met deze machines kunnen wij elk gewenst project aan. Of het nu gaat om een zaagsnede van vijf centimeter diep, vijftig centimeter lang of een zaagsnede van dertig centimeter diep en honderd meter lang. We hebben voor ieder project het juiste gereedschap in huis.

Ontvang een offerte
Betonzagen - Stubbe waddinxveen
Betonzagen - Muur sparing

Een greep uit onze specialiteiten met betonzagen

Er kunnen vele redenen zijn waarom u betonzaag werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Hieronder staat een lijst met redenen waarom andere opdrachtgevers ons een betonzaag klus hebben laten uitvoeren:

• Muursparing zagen in beton en/of steen
• Trapsparing of trapgat zagen in beton en/of steen
• Betonvloer of dekvloer verwijderen
• Kruipruimte zagen in beton en/of steen
•Raamsparing zagen in beton en/of steen
• Deuropening zagen in beton en/of steen
•Vers-, gas-  cellen- en gipsbeton zagen
•Yton zagen en natuursteen zagen

Ontvang een offerte

Uw betonzaag specialist

Bent u op zoek naar een professioneel betonboor- en zaagbedrijf dat gespecialiseerd is in beton zagen? Wij staan voor u klaar, waar u zich ook in Nederland bevindt.

Ons ervaren, gediplomeerde team werkt met geavanceerd gereedschap om u altijd een optimaal eindresultaat te bieden. Talloze tevreden klanten gingen u voor. Voor al uw zaagwerk in gesteente of beton biedt Stubbe Waddinxveen de perfecte service. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan betonzagen projecten. Onze klanten bestaan uit particulieren, MKB, aannemers en projectontwikkelaars. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • VCA gecertificeerd
  • Top kwaliteit gereedschap
  • Professioneel en gediplomeerd personeel
  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Oog voor veiligheid, kwaliteit en milieu
Betonvloer zagen

Betonvloer zagen

Bij Stubbe Waddinxveen zijn we gespecialiseerd in betonvloer zagen. Met onze geavanceerde vloerzaagmachines werken we nauwkeurig en beperken we trillingen en stof. Ons vakkundig opgeleide personeel zorgt voor een veilige werkomgeving en een perfect resultaat. Vertrouw op ons voor uw betonzaagproject en geniet van een nette afwerking.

Wandzagen

Bij Stubbe Waddinxveen zijn we gespecialiseerd in wandzagen, we gebruiken watergekoelde diamantzagen voor nauwkeurig werk, waarbij het koelwater wordt opgevangen en afgevoerd. Vertrouw op Stubbe Waddinxveen voor uw wandzaagproject en geniet van een nette afwerking. Wandzagen in beton is cruciaal voor het creëren van nieuwe deur- en raamopeningen, het openen van kamers, het verwijderen van beschadigde structuren, en het verplaatsen van muren. De belangrijkste voordelen zijn de hoge precisie en efficiëntie van de sneden, minimale schade en stofvorming, verhoogde veiligheid op de werkplek, en verminderde geluidsoverlast.

Wandzagen in beton - Stubbe Waddinxveen
Trapgat zagen in betonvloer

Trapgat zagen

Stubbe Waddinxveen is gespecialiseerd in het zagen van nieuwe trapgaten. Of u nu een nieuw huis heeft gekocht waarbij de trap niet op de gewenste plek zit, of tijdens een renovatie een nieuwe locatie voor uw trap nodig heeft, wij kunnen u helpen met het uitzagen van uw nieuwe trapgat. Onze expertise in betonzagen zorgt voor een nauwkeurige uitvoering en een nette afwerking. Vertrouw op Stubbe Waddinxveen voor uw trapsparingproject en krijg uw trap op de gewenste plek.

Ontdek meer

Kruipruimte zagen

Stubbe Waddinxveen is het geschikte bedrijf voor het betonzagen en het zagen van een kruipruimte in beton. Dit zorgt voor een gezonder, veiliger en efficiënter huis, met verbeterde binnenluchtkwaliteit.
Voordelen:
Het zagen van een kruipruimte biedt verschillende voordelen voor uw woning. Het zorgt voor betere ventilatie, waardoor vochtproblemen en schimmelvorming worden voorkomen. Toegang tot leidingen en installaties wordt eenvoudiger, wat reparaties en onderhoud vergemakkelijkt. Bij de installatie van vloerverwarming is een gezaagde toegang essentieel. Bovendien verbetert het de toegankelijkheid voor funderingsinspecties en -reparaties. Een goed bereikbare kruipruimte kan ook dienen als extra opslagruimte.

Kruipruimte zagen in betonvloer

Kwaliteit & deskundigheid

  • VCA gecertificeerd
  • Gediplomeerd personeel

Offerte op maat

Binnen 24 uur contact op werkdagen.
Transparant en klantgericht.

Offerte Aanvragen

Ervaring

  • 30+ jaar ervaring.
  • Particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars.

Portfolio items - Zagen in beton