Stubbe Waddinxveen Rijdt Elektrisch

De directie van Stubbe Waddinxveen heeft deze maand haar eerste elektrische auto gestart. Daarnaast is het gehele wagenpark van Stubbe uitgebreid met nieuwe schone en zuinigere bussen. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in betonboren, asfaltzagen, frees- en sloopwerk heeft duurzaam en milieubewust ondernemen hoog in het vaandel staan.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam en milieubewust ondernemen is voor Stubbe Waddinxveen een belangrijk punt. Tijdens alle werkzaamheden houdt het betonboor- en zaagbedrijf rekening met het milieu. Het afvoeren en recyclen van puin dat vrijkomt bij het slopen, zagen, frezen en boren is hier al tijden onderdeel van. Milieubewust en zuinig rijden is de volgende stap die Stubbe heeft genomen op het gebied van duurzaam ondernemen.

Chevrolet Volt
Niels Helling, eigenaar van Stubbe Waddinxveen heeft in februari zijn Chevrolet Volt in ontvangst genomen. De Chevrolet Volt is een bijzondere elektrische auto met een lage CO2-uitstoot. Het is één van de meest populaire elektrische auto’s van Nederland.

In 2012 won de Chevrolet Volt in Europa de ‘Auto van het Jaar’ verkiezing. Tijdens de eerste 80 kilometer rijdt de Volt helemaal emissievrij door gebruik te maken van de volle acculading aan elektriciteit in zijn batterij. Wanneer de accu leeg raakt, zorgt een benzine-aangedreven motor-generator automatisch voor een vergroting van de actieradius met nog eens 500 kilometer op een volle tank.

Naast de aanschaf van de Chevrolet Volt is het wagenpark van Stubbe Waddinxveen ook uitgebreid met nieuwe, schone en zuinigere bussen.

Het dienstenpakket van Stubbe
Stubbe is gespecialiseerd in het boren, zagen, frezen en slopen van beton en andere steenachtige materialen. Dit alles gebeurt zo milieuvriendelijk mogelijk.

De doelgroep van Stubbe Waddinxveen
Het bedrijf heeft in de afgelopen 30 jaar al boor-, zaag-, frees- en sloopwerk uitgevoerd voor:

  • Particulieren
  • Gemeenten
  • Bedrijven
  • Waterschappen

Onderscheidende factoren
Met het elektrisch en zuinig rijden onderscheidt Stubbe Waddinxveen zich van concurrenten. Ook op het gebied van veiligheid, maatwerk, kwaliteit en werkgebied wil Stubbe Waddinxveen zich onderscheiden.

Veiligheid staat voorop
Stubbe voert klussen op een veilige manier uit aan de hand van hoge veiligheidsstandaarden. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en al het personeel is gediplomeerd.

Hoge kwaliteitsnorm
Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring en legt de kwaliteitsnorm hoog voor zichzelf. Stubbe voert zelf onderhoud uit aan machines en gereedschappen in een eigen werkplaats, zodat deze in topconditie blijven.

Stubbe staat open voor maatwerk
Stubbe levert maatwerk. Dankzij een eigen werkplaats is het mogelijk om materiaal aan te passen aan het project. Nieuwe boren ontwikkelen voor een bepaald project is eerder regel dan uitzondering.

Overal in Nederland actief
Stubbe boort, zaagt, freest en sloopt overal in Nederland. Van zaagwerkzaamheden in de Maastunnel tot het boren van gaten voor heipalen in Bodegraven en draadzagen in Zaandam.

Contact opnemen met Stubbe Waddinxveen B.V.
Voor geïnteresseerden is Stubbe Waddinxveen als volgt te bereiken:

Telefoon: 010-2098009
E-mailadres: info@stubbe-waddinxveen.nl
Adres: Wollefoppenweg 12
Postcode: 2761 DP
Plaats: Zevenhuizen